Skip to main content

Zoekbalk J4

Woonzorgcomplex Over het Spoor, Veenendaal

Over het Spoor ligt vlakbij station Veenendaal Centrum, een polikliniek en een winkelstraat. U woont comfortabel in een ruim appartement met medewerkers van QuaRijn dichtbij. QuaRijn biedt diverse diensten aan op deze locatie, zoals thuiszorg. Zowel met als zonder indicatie. Zonder indicatie betaalt u zelf. Voor een aantal vormen van eerstelijnszorg hoeft u de deur niet uit: een vestiging van het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum zit in Over het Spoor. 

Ouderen met een indicatie vanaf zorgzwaartepakket 4 of hoger, kunnen vaak zelfstandig in Over het Spoor blijven wonen. QuaRijn biedt namelijk in Over het Spoor Vertrouwd Thuis aan. Dit pakket bevat onder andere dagelijkse persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding in de dagstructuur en bij welzijnsactiviteiten. U kunt het vergelijken met de vroegere verzorgingshuiszorg.

Bewoners met beginnende dementie kunnen in De Koekoek gebruik maken van het ontmoetingscentrum Veenendaal

Informatie


Meer weten over wonen in 'Over het Spoor'

De woningen worden toegewezen in volgorde van inschrijving aan mensen van 55 jaar en ouder. De woningen worden geadverteerd via www.huiswaarts.nu. Ook worden de advertenties gepubliceerd in de Rijnpost. Belangstellenden kunnen zich inschrijven bij Huiswaarts.nu.

Voor meer informatie en/of het bezichtigen van een woning kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent. De bewonersconsulent is bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur via telefoonnummer 088 - 921 03 02. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij of zij vertelt u graag hoe het is om te wonen in Over het Spoor.

In het kort
  • De woningen zijn speciaal voor 55-plussers
  • Etages zijn zowel met de trap als lift bereikbaar
  • Alle woningen hebben een balkon of terras
  • Recreatieruimte
  • Binnentuin met terras aanwezig
  • Gratis parkeren voor bewoners op privé parkeerplaats
  • Gemeenschappelijke fietsenberging
  • Zorg aanwezig via Stichting Quarijn
  • Kapper en pedicure aanwezig, SRV en groenteboer komen wekelijks langs
  • Trein- en busstation binnen 400 meter
Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Adres

Cavansalaan 2 t/m 216
3903 XE Veenendaal

routebeschrijving

Hoe kunt u ons bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 488 99 00