Skip to main content

Zoekbalk J4

Woonzorglocatie De Weijer, Bunnik

In september 2020 is de nieuwe woonzorglocatie De Weijer geopend. De Weijer ligt in een mooie woonwijk in Bunnik en op loopafstand van de oude dorpskern. De Weijer heeft woonzorg voor 14 bewoners met dementie met zorgprofiel VV5 of VV7. In de eerste periode na opening richten wij ons in principe op zorgvragen behorende bij zorgprofiel VV5.

Op de eerste en tweede etage zijn appartementen te huur. Lees hier meer informatie over de appartementen.

Het uitgangspunt is dat de bewoner centraal staat en dat de naasten betrokken zullen worden bij de vormgeving van de inhoud en de beslissingen. We zetten het leven van de bewoners zoveel mogelijk voort zoals men dat thuis gewend was, in een stimulerende woonomgeving. De Weijer wordt het huis van de bewoner. We streven er naar dat iedere dag van waarde is en dat autonomie centraal staat. Vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten!

Komt wonen in De Weijer nog te vroeg? Dan kunt u in Bunnik en omstreken gebruik maken van diverse diensten van QuaRijn zoals huishoudelijke hulp en wijkverpleging met alarmering.


Overige informatie
  • Zorg en diensten voor bewoners
  • Tarievenlijst woonzorgcentra
  • Tarievenlijst zorg & diensten
  • Reanimatiebeleid
Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Fotoalbum

Adres

Woonzorglocatie De Weijer
Laan van Broekhuijzen 14
3981 XB, Bunnik
085-4889510

routebeschrijving

Zorgconsulenten De Weijer
Conny Roomer

Zo kunt u de zorgconsulent bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 488 99 00

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuaRijn, De Weijer is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering