Skip to main content

Zoekbalk J4

Woonzorglocatie De Linde

Landelijk wonen met zorg in Achterberg

In juni 2020 is de nieuwe woonzorglocatie De Linde geopend voor bewoners. De Linde ligt aan de rand van een mooie woonwijk in Achterberg (gemeente Rhenen) en op loopafstand van de oude dorpskern. De Linde heeft woonzorg voor 24 bewoners met dementie. Voor het wonen met zorg voor mensen met dementie heeft u zorgprofiel 5 of zorgprofiel 7 nodig.

In de locatie komen 3 woongroepen met elk 8 bewoners, waarvan 1 huiskamer ingericht zal worden zonder tv en radio. Het uitgangspunt is dat de bewoner centraal staat en dat de naasten betrokken zullen worden bij de vormgeving van de inhoud en de beslissingen. We zetten het leven van de bewoners zoveel mogelijk voort zoals men dat thuis gewend was, in een stimulerende woonomgeving. De Linde wordt het huis van de bewoner. We streven er naar dat iedere dag, een dag van waarde is, waarbij autonomie centraal staat. Alles staat in het teken van de bewoner. Vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten!

Video


Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Fotoalbum

Adres

De Linde
De Grote Akker 22
3911 XS Achterberg

De Zwaluw: 085 488 87 10
De Roodborst: 085 488 87 20
De Groenling: 085 488 87 30

→ routebeschrijving

Zorgconsulent De Linde
Andrea Nicolai

Zo kunt u de zorgconsulent bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 488 99 00

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuaRijn, De Linde is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering