Skip to main content

Zoekbalk J4

De Koekoek, Veenendaal

Snelle opname mogelijk tussen 0-6 maanden

Op 250 meter van het centrum van Veenendaal (tussen De Scheepjeshof en De Nieuwe Molen) staat De Koekoek. Voor heel QuaRijn en dus ook voor De Koekoek geldt: u bent bij ons welkom ongeacht uw levensovertuiging of maatschappelijke beschouwing.

Op de begane grond is het ontmoetingscentrum Veenendaal gevestigd, dit ontmoetingscentrum staat los van de Koekoek. Hier is ook het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum waar u terecht kunt voor diverse vormen van eerstelijnszorg als fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, psychologie, senioren fitness en logopedie.

Op verdieping 1, 2 en 3 wonen mensen met dementie (met een zorgprofiel 5 of 7) in een veilige omgeving. De bewoner vormt samen met zes of zeven andere bewoners een zo gewoon mogelijk huishouden. Onze medewerkers zijn onderdeel van dit huishouden. De bewoners richten zelf zoveel mogelijk hun dagelijks leven in. Iedere bewoner heeft een eigen studio met een eigen badkamer. De bijzondere aspecten van de woonomgeving en het interieur, ziet u in deze film

Op verdieping 4 en 5 zijn driekamerappartementen die door Woonstichting Patrimonium verhuurd worden. U kunt hier thuiszorg van QuaRijn krijgen.

Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Fotoalbum

Adres

Nieuweweg 30a t/m 30f
3901 BE Veenendaal
0318 742 566

→ routebeschrijving

Zorgconsulent De Koekoek
Ariaantje Crowter

Zo kunt u de zorgconsulent bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
085 488 99 00

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuaRijn, De Koekoek is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering