Skip to main content

Zoekbalk J4

Woonzorgcentrum Beatrix, Doorn

Snelle opname mogelijk tussen 0-6 maanden

Woonzorgcentrum Beatrix is al decennia lang een begrip in Doorn. In de aan- en inleunwoningen en het verzorgingshuis kunt u diverse diensten van QuaRijn krijgen en meedoen met gezellige activiteiten. U kunt ook tijdelijk bij ons verblijven. We noemen dit logeren met zorg. Bijzonder aan het verzorgingshuis is dat er ook tweepersoons zorgappartementen zijn.

Verder zijn er in woonzorgcentrum Beatrix kleinschalige woningen voor mensen met dementie die vanwege hun aandoening niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. In groepen van zes bewoners wordt belevingsgerichte zorg geboden. Iedere bewoner heeft een eigen kamer met een eigen douche en toilet. Er is verlichting die een goed dag- en nachtritme ondersteunt en iedere groep bewoners heeft zijn eigen, veilige mogelijkheid om buiten te zitten. Om voor het kleinschalig wonen in aanmerking te komen, heeft u zorgprofiel 5 of 7 met intensieve begeleiding en intensieve verzorging nodig.

Ook bieden wij somatische zorg en ondersteuning voor mensen met lichamelijke aandoeningen. 

Is het voor u nog een stap te ver om bij ons te komen wonen? Dan kan dagbehandeling misschien uitkomst bieden. U bent dan één of meerdere dagdelen bij ons.

Beatrix heeft een kapsalon, winkeltje en een grote eetzaal.


Faciliteiten

Beatrix heeft een kapsalon, winkeltje en een grote eetzaal.

Zorg en diensten voor bewoners

Beatrix biedt de volgende vormen van zorg:

- dementiezorg
- wonen met zorg (verzorgingshuis)
- zorg met verblijf voor mensen met lichamelijke aandoeningen  

In onderstaand document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Fotoalbum

Adres

Jacob van Ruijsdaellaan 17
3941 ZE Doorn
0343-475 420

routebeschrijving

Zorgconsulent Beatrix
Joyce Jager

Zo kunt u de zorgconsulent bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 488 99 00

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuaRijn, Beatrix is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering