Vertrouwd Thuis QuaRijn

QuaRijn is per 1 oktober in Veenendaal in en rondom het wooncomplex Over ´t Spoor gestart met een nieuw zorgconcept: Vertrouwd Thuis QuaRijn. Hiermee maken we het mogelijk om langer, prettig thuis te wonen. In 2022 wordt het gebied waar we dit nieuwe zorgconcept aanbieden uitgebreid.

Hebt u een ruime zorgvraag en wilt u graag thuis blijven wonen? Dit is mogelijk met Vertrouwd Thuis QuaRijn. Het is vergelijkbaar met de ondersteuning in een verpleeghuis, maar dan in uw eigen vertrouwde omgeving.

Verpleeghuiszorg aan huis
Bij dit nieuwe zorgconcept levert dezelfde medewerker verschillende soorten ondersteuning bij u thuis. We houden hierbij uiteraard rekening met specialistische handelingen. Zo kan de medewerker die u ondersteunt bij het wassen en aankleden, aansluitend helpen met het klaarmaken van uw ontbijt. En de medewerker die voor een welzijnsactiviteit komt, kan ook kleine huishoudelijke taken uitvoeren. Op die manier kunnen we meer ondersteuning bieden, maar met minder verschillende medewerkers en op tijden die voor de uw prettig zijn.

Samen met u en uw naaste, kijken we welke ondersteuning en zorg gewenst is. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan: ondersteuning bij wassen en aankleden, huishoudelijke hulp en welzijnsactiviteiten.


Indicatie
Om Vertrouwd thuis te ontvangen, heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie kunt u aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Heeft u op dit moment geen indicatie? Dan kunt u contact opnemen met Service Bureau QuaRijn. Zij kijken samen met u naar uw situatie en kunnen indien nodig helpen bij het aanvragen van een indicatie.
Vergoeding

Wanneer u een indicatie heeft, worden de kosten vergoed vanuit de Wet langdurige zorg. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage, die inkomensafhankelijk is. Deze eigen bijdrage wordt vastgesteld door het CAK. (Naar website CAK)

Waar biedt QuaRijn Vertrouwd Thuis?

QuaRijn biedt Zorg Thuis op dit moment alleen nog aan in en rondom het wooncomplex Over ´t Spoor in Veenendaal. In 2022 gaan we dit gebied verder uitbreiden.


Meer informatie

Wilt u meer weten over Vertrouwd Thuis QuaRijn dan kunt u contact opnemen met Service Bureau QuaRijn.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

085 488 99 00

Volg ons op social media