Skip to main content

Zoekbalk J4

Casemanager dementie

Heeft uw naaste last van geheugenklachten, gedragsveranderingen of het houden van overzicht? Dit zouden de eerste verschijnselen van dementie kunnen zijn.

Begeleiding bij geheugenproblemen

Dan is het fijn om te weten dat de casemanager dementie van QuaRijn er is om u te ondersteunen. Samen met u zoekt de casemanager naar oplossingen die in een bepaalde fase het beste aansluiten bij de situatie van uw naaste. Als de situatie verandert, dan denkt zij mee over de ondersteuning die op dat moment passend is. Ze begeleidt, zorgt voor de juiste informatie, denkt mee, biedt een luisterend oor en legt desgewenst contact met zorgorganisaties op het terrein van dagactiviteiten, wijkverpleging of huishoudelijke hulp.

Vergoeding

De kosten van een casemanager worden meestal vergoed vanuit de basisverzekering. Krijgt u daarnaast ook andere zorg die vergoed wordt vanuit de Wet Langdurige Zorg? Dan betaalt u wel een eigen bijdrage.

De regio

QuaRijn heeft voor elke regio in ons werkgebied een aparte casamanager. Zij zijn werkzaam in de regio's: Bunnik, Wijk bij Duurstede, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn, Amerongen, Rhenen en Veenendaal. Zij willen als casemanagers zo dicht mogelijk bij hun cliënten en hun naasten staan. Samen zoeken ze naar oplossingen die in een bepaalde fase het beste aansluiten bij de situatie van de cliënt. Als de situatie verandert, dan denken zij mee over de ondersteuning die op dat moment passend is. Ze begeleiden, zorgen voor de juiste informatie, denken mee, bieden een luisterend oor en leggen desgewenst contact met zorgorganisaties op het terrein van dagactiviteiten, wijkverpleging, of huishoudelijke hulp. Kortom: de casemanagers zijn er voor u en uw naaste.

Contact

Denkt u dat uw naaste de eerste verschijnselen van dementie heeft, zoals geheugenklachten, gedragsverandering of het kwijtraken van het overzicht? Of heeft u vragen omdat u nauw betrokken bent bij iemand in uw omgeving met dementie? Dan is het fijn om te weten dat de casemanagers dementie van QuaRijn er zijn om u te ondersteunen.

Service Bureau QuaRijn

Voor al uw vragen over onze casemanagers kunt u contact opnemen met het Service Bureau QuaRijn. Zij helpen u verder.

085 488 99 00  

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ma t/m vrij van 08.00 tot 17.00 uur